KURSUS PERUBATAN ISLAM

KURSUS PERUBATAN ISLAM

Isnin, September 11, 2017

Coretan Rawatan Islam

Assalamualaikum.. Minggu lepas, kami menerima panggilan drp seorg ayah yang mengadu anaknya seorang bayi meragam , menangis kuat tak Berhenti dan sukar tido mlm. Dibawa Isteri dan anaknya ke Pusat Rawatan pagi tadi. Pihak kami meruqyah bayi tersebut dan juga ibunya. Apabila dibacakan ayat² Ruqyah, si ibu dah mula teriak, tersedak-sedak & batuk...dan Muntah.
Rupa2 si ibu ada gangguan jin pendamping... sehingga akhir ruqyah... jin tunduk menyerah dan keluar daripada tubuh si Isteri tersebut. Astaghfirullah Rupanya jin Pendamping ibu tersebut yang mengganggu anaknya. Alhamdulillah berjaya membantu mereka. Semoga Allah menyembuhkannya. 
Pihak kami, Pusat Rawatan Islam Baitul Ash-Syifa Pulau Pinang menyediakan rawatan,mengesan gangguan jin, sihir, saka, santau, pagar rumah, kedai, kilang, histeria dan untuk semua jenis penyakit penyakit misteri, masalah rumahtangga, masalah anak degil, masalah keluarga dan penyakit fizikal yang tidak dapat diubati, InSya Allah dengan kekuatan ayat-ayat Al-Quran dan zikurrullah, Semoga Allah menyembuhkannya. Untuk temujanji rawatan, sila hubungi Ustaz atau Whatsapp ke 016-4957970 dengan segera,Wallahu'alam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan