KURSUS PERUBATAN ISLAM

KURSUS PERUBATAN ISLAM

Ahad, Oktober 13, 2013

AIR SIHAT BARAKAH (100% AIR ZAMZAM YANG TELAH DIRUQYAH)

AIR SIHAT BARAKAH
Dapatkan segera Air Sihat Barakah daripada Terapi Al-Quran Baitul Ash-Syifa. Air ini adalah 100% air zamzam. Tidak dicampur dengan air lain. Dibacakan terus oleh Tuan Guru Pengasas Terapi Al-Quran Baitul Ash-Syifa secara manual pada setiap botol yang telah didoakan dengan bacaan Al-fatihah 40x, ayat Al-Quran 30 juzu', Ayat-Ayat Ruqyah, Ayat-Ayat Syifa', Doa-doa khusus daripada amalan Ulama Sufi, Doa Penerang Hati, Doa Kesembuhan, Hizib An-Nawawi, Zikir Khusus, Selawat Syifa', Selawat Badar, Selawat Tafrijiyyah, serta Istighfar. 
KEISTIMEWAAN AIR SIHAT BARAKAH
- 100% air zamzam asli dari Telaga Zamzam Mekah.

- Adab-adab sebelum proses membaca kalam Allah ke atas air ini sentiasa dijaga seperti berwudhu dan solat sunat.
- Semasa proses membotolkan minuman, adab seperti di dalam keadaan berwudhu dan membaca basmalah turut dijaga agar air ini menjadi air yang sangat mujarab lagi barakah, insyaAllah. 
Disarankan untuk masalah gangguan rohani dan penyakit kritikal agar kerap meminum air ini. Insyallah anda akan sihat lagi barakah. 
Air Sihat Barakah sesuai diminum bagi semua lapisan masyarakat. Sebagai ikthiar mengubati semua penyakit fizikal dan gangguan makhluk halus seperti saka, sihir, santau, masalah anak degil, masalah rumahtangga, baik bagi ibu mengandung dan lain-lain. Gunakanlah air zamzam bagi mengubati masalah anda. 
Dari Ibnu Abbas r.anhu, ia berkata: Telah bersabda Nabi Muhammad SAW: "Sebaik-baik air di muka bumi adalah air zamzam." (Riwayat At-Thabraniy)
Harga sebotol hanya RM21.00. Pihak kami menyediakan penghantaran terus ke rumah Anda.
Minumlah Air Sihat Barakah (Air zamzam Syifa Ruqyah). InsyaAllah anda akan jadi sihat dan Barakah.
Pengedar dan stokis diperlukan segera. Harga Promosi Istimewa bagi mereka yang berminat menjadi pengedar dan stokis. Hubungi kami segera, 014-9437511 / 0143446527.

1 ulasan:

  1. Salam, saya amirul, saya minum air sihat barakah alhamdullilah kesihatan saya baik, dan perasaan was-was saya ketika solat hilang. Syukur Ya rabbi

    BalasPadam