KURSUS PERUBATAN ISLAM

KURSUS PERUBATAN ISLAM

Jumaat, November 15, 2013

SERTAI BENGKEL 2 HARI MEMBINA LAMAN WEB PERNIAGAAN ONLINE

Peluang keemasan kepada mereka yang berminat dalam perniagaan internet (online). Anda berpeluang memiliki sendiri laman web atau blog sendiri dengan cara yang mudah dan memasarkan perniagaan anda secara online tanpa perlu memiliki kedai atau premis. Untuk berjaya di dalam bisnes internet, anda mestilah mempunyai laman web sendiri terlebih dahulu.

Jom Sertai bengkel 2 hari membina Laman Web Perniagaan Online. Bengkel ini akan mengajar anda bagaimana untuk memulakan proses membina website dari kosong (tanpa asas) sehingga terhasilnya sebuah website promosi yang lengkap dan terus boleh digunapakai untuk promosi aktiviti dan bisnes yang anda sedang ceburi. 

Anda akan Dibimbing Secara Langkah Demi Langkah
secara 'hands-on' Membina Laman Web Sehingga Berjaya, Sehingga Anda Berjaya Menyiapkan sebuah Website promosi yang Berkualiti dan Profesional.

Tarikh : 7 dan 8 Disember 2013 (hari sabtu & Ahad)
Masa: 9.00 pagi - 9.00 malam
Tempat: Bilik seminar, Tabung Haji, Pulau Pinang
Yuran: RM1,800
Makan dan sijil pernyertaan diberikan.Tahukah anda bahawa Kerajaan melalui SKMM menyediakan Geran RM1,000 kepada mereka yang menceburi bidang perniagaan online? Antara syarat-syaratnya ialah memiliki website dengan pendaftaran domain sendiri. Ingin mengetahui lebih lanjut, hadirkan bengkel ini. Anda akan diajar sehingga anda pandai.

Dunia perniagaan Online anda sebenarnya bermula dengan menghadiri bengkel ini. Jadikan bengkel ini sebagai langkah pertama anda untuk menghasilkan laman web sendiri secara mudah, canggih dan menjimatkan kos. Setiap peserta yang tamat menghadiri bengkel ini akan mempunyai website sendiri, hosting dan domain sendiri untuk setahun. Semuanya termasuk dalam yuran bengkel. Tidak ada bayaran tersembunyi.

Pendaftaran dan maklumat lanjut, sila hubungi urusetia 014-3446527 / 014-9437511 atau emailkan kepada smartoff1@yahoo.com.  
layari http://training-usahawan.blogspot.com/


Tiada ulasan:

Catat Ulasan