KURSUS PERUBATAN ISLAM

KURSUS PERUBATAN ISLAM

Rabu, Mei 07, 2014

RAWATAN GANGGUAN JIN DAN SYAITAN

RAWATAN KE RUMAH PESAKIT

Firman ALLAH SWT : "Dan kami turunkan dari Al-Quran (sesuatu) yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang yang beriman, sedangkan bagi orang yang zalim (Al-Quran itu) hanya akan menambah kerugian"
(aL- Isra ayat 82)

Pihak kami ingin memaklumkan bahawa bagi pesakit gangguan jin seperti sihir ,santau, histeria, saka, sihir busung, anak nakal, bayi menangis tak berhenti, rawatan pagar rumah dll yang inginkan Perawat Islam datang ke rumah masing-masing, anda boleh hubungi Ustaz / Ustazah / Muallij di talian 017-4332728 / 014-9437511 / 014-3446527 untuk temujanji rawatan. Rawatan adalah bergantung kepada masa perawat.

Pesakit perlu sediakan sekurang-kurangnya 5 botol air mineral 1.5l (setiap seorang pesakit) untuk diruqyah buat minum dan mandi. Setakat ini, perkhidmatan ini terhad untuk kawasan dalam Pulau Pinang dan seberang sahaja. InsyaAllah akan diperluaskan lagi apabila ada pertambahan perawat Islam Terapi Al-Quran Baitul Ash-Syifa di tempat lain. Sekiranya ada keperlukan mendesak, pihak kami boleh pertimbangkan untuk buat rawatan di luar Pulau Pinang. Rawatan boleh juga untuk seisi keluarga, pagar rumah dengan terapi Al-Quran.

Pihak kilang, kedai, sekolah dll yang memerlukan rawatan mengusir gangguan jin dan memagar boleh menghubungi kami untuk temujanji rawatan.[kita berikhtiar, Allah Taala yang menyembuhkan, Insya Allah]"

Masa Rawatan: Setiap hari Sabtu dan hari Ahad sahaja. [dari jam 9 pagi - 6.30 petang]

Haruslah diyakini bahwa tidak ada yang mampu menyembuhkan sesuatu penyakit melainkan hanya Allah SWT. Maka Berubatlah dengan Al-Quran.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan