KURSUS PERUBATAN ISLAM

KURSUS PERUBATAN ISLAM

Khamis, Mei 04, 2017

PROMOSI MINYAK WANGI ROSE DIMESHKI SEBOTOL RM25 SAHAJA

Assalamualaikum. Pihak kami Terapi Al-Quran Baitul Ash-Syifa ingin memperkenalkan produk baru iaitu Minyak Wangi Rose Dimeshki yang telah dibacakan Ayat-Ayat Al-Quran, Ayat Ruqyah, Ayat Syifa, Salawat Nabi dan Doa Syifa.
Khasiat Minyak Wangi Rose Dimeshki :
- Menyegar dan menenangkan jiwa.
- Membersih, memperbaiki metabolisme dan sistem peredaran darah serta mempertingkatkan fizikal, mental dan kerohanian tubuh badan.
- Menyeimbangkan hormon.
- Membantu memulihkan kesihatan akibat gangguan rohani dan fizikal. Kajian sains telah membuktikan kuasa wangian rose mempunyai pelbagai kesan kesihatan yang menakjubkan! 
- Membantu khusyuk dalam solat dan semasa zikrullah.
- Mencipta suasana romantis antara suami dan isteri.
- Amat berguna untuk rawatan sakit puan, seperti haid tidak menentu, tekanan selepas bersalin (meroyan) dimana dihidukan dengan bauan minyak ros, juga terdapat bukti sains terkini bahawa ia dapat merawat ketidaksuburan wanita dan lelaki. Minyak Ros dapat membantu masalah seksual seperti mati pucuk, kemurungan seks dan yang berkaitannya. 
- Bau yang sangat lembut dan refreshing dan sangat sesuai bagi wanita dan lelaki dan mampu bertahan walaupun badan kita dalam keadaan berpeluh.
- Tidak mengandungi alkohol dan sangat sesuai dipakai semasa beribadat.
Kajian sains telah membuktikan kuasa wangian terutama rose mempunyai pelbagai kesan kesihatan 
yang menakjubkan
- Sangat sesuai dipakai bagi pesakit yang mengalami gangguan jin dan syaitan kerana minyak wangi rose mempunyai frekuensi yang tinggi bagi menghambat dan mengusir jin dan syaitan. Ikhtiar menghalang gangguan jin, ilmu hitam, sihir dan saka, santau Insya Allah.
- Rose sememangnya terkenal dan gemar digunakan oleh para Ulama Sufi. Ia juga merupakan ubat yang digunakan oleh ahli perubatan Turki dan India sejak berzaman lagi.
Rose mempunyai frekuensi yang tinggi bagi menghambat jin. 
Harga Promosi sebotol RM25.00 (Tidak termasuk kos penghantaran). Dapatkan segera daripada kami (sementara stok masih ada). Hubungi ustaz / sms / whatsapp di talian 016-4957970.

Image may contain: flowerNo automatic alt text available.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan